Home

Uitnodiging algemene leden vergadering District Limburg

Beste Limburgse JBN verenigingen, Beste Limburgse budoka ’s,

 

Op zaterdag 19 maart a.s. vindt de ALV (algemene leden vergadering) van het JBN district Limburg plaats.

Binnen de bestaande JBN structuur ontvangen alle Limburgse verenigingen een uitnodiging voor deze bijeenkomst en krijgen vanuit de JBN regelgeving stemrecht toebedeeld (mandaatstelling).

 

De afgelopen jaren is gebleken dat de ALV voor vele verenigingen als een verplichting wordt gezien en helaas is een afname van deelnemende verenigingen zichtbaar over de afgelopen jaren heen!

 

Wij, het district bestuur, willen graag met onze totale achterban in ‘gesprek’ gaan met als doel de Limburgse budoka ’s, de verenigingsbestuurders, trainers en coaches maar ook de ouders en\of begeleiders van jeugdleden beter van dienst te kunnen zijn.

 

Om dit te kunnen realiseren zullen we de ALV anders inrichten.

Het formele deel dat is vastgelegd in de JBN statuten zal gehandhaafd blijven.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om per vereniging maximaal 3 afgevaardigden uit bovengenoemde doelgroep aan de ALV te laten deelnemen.

De afgevaardigden van de verenigingen hebben geen stemrecht, maar kunnen wel anticiperen op de agenda en krijgen ruimte om zaken aan de orde te stellen.

 

Bent u geïnteresseerd, geef dat dan aan via het secretariaat van uw vereniging.

Krijgt u geen gehoor binnen uw vereniging, om welke reden dan ook, neem dan gerust contact op met het secretariaat van het district (li@jbn.nl).

Wij zullen dan met uw vereniging contact opnemen.

 

Om deel te kunnen nemen moet u minimaal 18 jaar zijn en lid van de JBN.

Uitzondering op deze regel is dat ouders\begeleiders geen lid van de JBN hoeven te zijn, zij vertegenwoordigen in dit geval een JBN lid dat - op grond van zijn/haar leeftijd – niet mag deelnemen aan het ALV.

 

Wanneer u deel wil nemen aan de ALV en op voorhand al vragen heeft, willen wij u vragen deze voor 1 maart te delen, bij voorkeur per mail , met het secretariaat van het district zodat wij een goede agenda voor de ALV kunnen opstellen.

 

Wij rekenen op uw medewerking, alvast dank daarvoor, en zien u graag op 19 maart 

 

Aanvangstijd: 16.30 uur

Plaats: Zalencentrum “De Velderie” Pr. Bernhardstraat 1 6043 BG Roermond

Telefoonnummer: 0475336712