Home

Interne Competitie Zuid

Geachte sportvrienden,
Ook in 2024 organiseren wij de ICZ. De competitie waar de startende judoka kan wennen aan wedstrijdjudo. Een belangrijk element in het veelzijdige judo. Om snel alles geregeld te krijgen hebben we er voor gekozen om gebruikt te maken van vier vaste ruimtes waar alle facilitaire mogelijkheden voor de hand liggen.

Deze datums zijn:
- Zondag 17 Maart 2024, Judovereniging Terwinselen, Singelweg 5, 6467 CE Kerkrade;
- Zondag 28 April 2024, Dojo JC Hercules Echt, Bandertlaan 3D, 6101 NL Echt;
- Zondag 23 Juni 2024, Judoclub Bunde, Lindenlaan 69, 6241 BB Bunde

Doelgroep -12 jaar en -15 jaar met weinig of geen wedstrijdervaring. Tijdens de wedstrijden wordt het -12 regelement gehanteerd.

Weging:
9.00 – 9.30 jeugd -10 jaar (2015 en jonger)
11.00 – 11.30 jeugd -12 jaar (2013/2014, met in overleg ouderen kinderen)
We hebben een wedstrijdkaart gemaakt die op de eerste wedstrijddag wordt uitgereikt aan de judoka. De trainer zal het bijpassende niveau naar eer en geweten invullen. Mocht een deelnemer bij nader inzien alsnog een te hoog niveau hebben moeten we elkaar hier over mogen aanspreken en diegene overzetten naar een bij hem of haar passend niveau.

Kosten
De kosten à € 3,50 per deelnemer per competitiedag zal telkens bij inschrijving op de dag van deelname moet worden voldaan. De deelnemer levert op die dag bij deelname dan ook telkens weer zijn of haar wedstrijd kaart in. Entree voor de toeschouwers is gratis.
Met de deelnemers gaan we aan hand van de wedstrijdkaart passende poules maken van 3 tot 5 deelnemers per poule, zodanig dat leeftijd, niveau en gewicht op elkaar zijn afgestemd. Zou het zo zijn dat iemand naar een andere poule geschoven dient te worden dan zal dit in overleg plaats vinden. Wanneer een poule klaar is zal aansluitend de prijsuitreiking plaats vinden. Hierna kunnen de ouders / begeleiders weer huiswaarts keren.
Wij hebben voor het hele seizoen 1 soort mediale aangeschaft waar je aan de achterzijde kunt zien op welke plaats de deelnemer is geëindigd. Door het aanschaffen van deze 1 soort aan mediale hebben we de kosten kunnen drukken en weten we deze competitie leuk te houden tegen een geringe bijdrage.
Aantal deelnemers met gewicht, graduatie en leeftijd doorgeven één week voor deelname aan de wedstrijddag. Deelnemers kunnen worden doorgegeven via mail aan info@nikanshite.nl. Wij hebben momenteel twee wedstrijdmatten matten ter beschikking en kunnen maximaal 160 deelnemers verwerken op een middag.
Met vriendelijke groet,

Commissie interne competitie Zuid
Cris Riga, Tom Grootjans, Marcel Dortants, Fer Korver